Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kedves politikai elit!
  2008-01-27 23:11:17, vasárnap
 
  Kedves politikai elit!


A megszólítás nem tükrözi azt az érzést, amit önök iránt táplálok, azonban valahogy meg kell szólítanom a cél személyeket, akiknek szól levelem. Mi akik önökkel szemben állunk, kimerjük nyilvánítani egyet nem értésünket azzal amit tesznek, szélsőséges csőcselék lettünk hirtelen, annak köszönhetően, hogy megbélyegeztek minket. Tették ezt azért, hogy az egyszerű embereket megtévesszék, és elhatárolódásra késztessék őket tőlünk, akik értük is tesszük amit teszünk. A megtévesztés hibáját már elkövették, állítólag nem folytatják tovább, hanem őszintén, tisztán politizálnak. Mégis mi ez, ha nem megtévesztés? Ezentúl kérem a "Szélsőséges", "Radikális", "Csőcselék" jelzőket mellőzni szíveskedjenek, helyette, a "elégedetlen polgárok" sokkal kifejezőbb volna! Az őszödi beszéd kiszivárgásánál nagyot csalódtam. Korábban az mszp szavazója voltam, és egy csapásra csőcselékké váltam mindenféle átmenet nélkül. Engem megtudtak téveszteni, mert az irányított médiának köszönhetően elhitették velem, hogy dübörög a gazdaság, elhittem és szavazatommal támogattam a mostani hazug kormány hatalomra jutását! Igen, hazug ez a kormány, mert becsapott engem, meg még sokakat rajtam kívül! Ezt nem lehet annyival elintézni, hogy értetek hazudtunk, hogy rendbe tegyük ezt az országot, mert hazugsággal semmit nem lehet elintézni. Nem vagyunk gyerekek, tisztában vagyunk tetteink súlyával, amit teszünk felvállaljuk. Önök nem vállalták fel azt a tényt, hogy éveken keresztül nem jól végezték munkájukat, nem vállalták fel azt sem, hogy becsapták a népet, a saját népüket! Most is tovább folytatják hazug, megtévesztő politikájukat, félre informálják a nagyközönséget, féligazságok látnak napvilágot. Ha nem tennék, már nem lennének zavargások, és nem szakadna kitudja hány felé az ország népe. Ehhez elsősorban arra lett volna szükség, hogy gyurcsány ferenc (nem helyesírási hiba, hanem a tisztelet hiánya) és társai, az őszödi beszéd kiszivárgása után lemondjon posztjáról, és feleljen az elkövetett megtévesztésért! Nem tette meg sem ő, sem társai! A mai napig görcsösen, szinte betegesen ragaszkodnak hatalmukhoz!
Amit tesznek az szégyenteljes, nép sanyargató, és veszélyes dolog! Szégyenteljes, mert határok nélkül feldarabolják az országot, és saját népüket arra kényszerítik, hogy egymásra köpködjenek! Igen, olyan dolgok vannak ebben az országban, amiről eddig még senki nem beszélt! Az ország népe már szakadásra kényszerült, a politika miatt amit önök képviselnek! Sajnos nem a mi érdekeinket, hanem a politikai érdekeket képviselik munkájuk közben, pedig ez demokráciában nem így szokás! Tanult embereknek nem kéne magyarázni, mi is a demokrácia. Nép sanyargató, mert annak ellenére, hogy az ország népe elszegényedik, önök továbbra is fényűző módon "tengetik" életüket. A megszorítások ellenére pazarló gazdálkodást folytatnak. Eltűntek a hungarikumok, munka helyek ezrei szűntek meg. Veszélyes, mert ha nem jön be, akkor robbanni fog, és már nem fog lehetőséget adni a visszakozásra, veszélyes, mert olyan dolgok történhetnek, amik nem irányíthatóak. Ezt önöknek nem kell magyaráznom, tisztában vannak vele, ezért tesznek meg mindent, hogy így maradjon, hogy továbbra is megosztottság legyen!
Az ünnepekről. gyurcsány ferenc és még néhány "közjogi méltóság" közösen, elkerítve saját ketrecében ünnepeltek, a népet kizárva, és csodálkozva, hogy a kordonokon túl, a szokásos skandálás folyik ismét. Bamba, flegma vigyort erőltet "arcára" a kis létszámú tüntetők csoportja felé, s közben valószínűleg majd becsinál. ferenc! Nem kérünk több ilyen nemzeti ünnepet! A szélsőséges megnyilvánulások miatt szükség van az ilyen, és hasonló intézkedésekre, -mondják de elfelejtik, hogy önök az előidézői a szélsőséges viselkedésnek! ferenc! Hát milyen élet ez? Átgondolta már? Az igaz, hogy ebben az országban normális életet nem fog tudni élni soha, hiszen a sarki fűszereshez sem mehet testőrség, magán hadsereg nélkül, de nézzük az érme másik oldalát is, "ha nem tetszik el lehet menni". Azt soha ne felejtse el, hogy ez az ország a benne élő népé, a nép ültette oda, ahol most ül, és mindent értük kell tegyen! Nem csak azokért akik szavazatukat adták a hatalomra jutáshoz, hanem minden egyes magyar állampolgárért, aki ebben az országban él! Ha azzal tud tenni a népért, hogy nem megy el az operába, akkor maradjon otthon. Ha azzal tud tenni a népért, hogy lemond, akkor mondjon le! Nem olyan nagy dolgok ezek, és mégis azok!
A blokádról. Békés tüntetés volt, ahol a résztvevők igazán bátor hazafiak, akik nem féltek kimenni, farkas szemet nézni a "robot zsarukkal", és megmutatták, hogy nem kell törni-zúzni ahhoz, hogy tehetetlenek legyenek ezzel a viselkedéssel szemben. Nem ártana számba venni azt a lehetőséget, hogy amikor a megszorítások miatt az elégedetlenség felduzzad, mert az emberek már a gyermekeiktől kell megvonják azt, ami egy gyermeknek jár, akkor valószínűsíthetően nem ennyien fognak az utcákra, terekre, hidakra menni. Gondolkodtak már azon, hogy ideát az "egyszerű pórnép" oldalán milyen az élet? Nem véletlen, hogy azt írom ideát. Óriási szakadék tátong önök, és köztünk. Fényűzés és nyomor.
A kordonokról. Ezt a várost vétek elrondítani a kordonokkal, hiszen gyönyörű. Nem a felháborodott néppel van a probléma,
hanem a dübörgő gazdasággal. Önök igyekszenek átlépni a dübörgő gazdaság megtévesztő tényét, de az emberek nem felejtenek. Ha tavaly szeptemberben lemondott volna gy. f. akkor nem lettek volna tüntetések, ez az egész elkerülhető lett volna talán. Önök inkább bizalmat szavaztak neki, és kordont emeltettek a parlament köré, s néha a város különböző pontjain. Bűnösök közt cinkos az ki hallgat! Ajánlom tisztelt figyelmükbe azt a tényt, hogy önök a népet szolgálják, önök a magyar nép szolgái! Talán éppen ezen oknál fogva nem értem azokat az intézkedéseket, melyekkel a népet sújtják, és ezáltal sok magyar családot a nyomorba taszítanak, sok ember számára lehetetlenné teszik a család, a gyermek vállalás lehetőségét. Igen, tisztelt politikai elit, önök taszítják nyomorba a magyar családokat! "Cst. 3. § (1) A családnak mint a mindent társadalom alapvető egységének sokoldalú segítése, a családi élet biztonságának és a gyermek vállalás feltételeinek javítása az állam egyik legfontosabb feladata." Nos, gondolom ez ismerős. S mintha ez nem volna elegendő, ezenfelül megtesznek, hogy a magyar nép ne tehessen semmit azért, hogy ledobja igáját. Nem véletlen a szó: iga. Önök "reformnak" nevezik, de valójában iga, mely ellen ha szót emel az ember bármi módon, az már szélsőséges, radikális, fasisztoid, csőcselék és még sorolhatnám a jelzőket. Mint választó polgár felszólítom önöket, hogy a jövőben tartózkodjanak, határolódjanak el az ilyen és hasonló jelzőktől. Továbbra is hangsúlyozom, hogy az emberek a megélhetési problémáik miatt, végső elkeseredésükben, más alternatíva hiányában mennek az utcára, és tüntetnek, nyilvánítják ki nem tetszésüket. Nekünk már nincs időnk újabb népszavazások eredményeinek kivárására, mert ha nem lesz eredmény, akkor
lassan, de biztosan éhen döglünk. Ez ellen tenni kell, de nem a gyülekezési törvény szabályozásával, hanem érdemben, a megélhetésünk javításával. Vegye már észre ferenc, hogy az önök "reformjait" mi keményen a bőrünkön érezzük. Önök akik az ország lakosságának a sorsáról, jövedelméről döntenek, végig gondolták már, hogy mit jelent minimálbérből élni? Javasolnám, hogy vegyék ki részüket ebből a csodálatos élményből! Döntsék el, ennyi pénzből meg lehet-e élni,lehet-e rezsit
fizetni,családot nevelni,tanulni és persze betegnek lenni?
Kedves lendvai ildikó! Ön a híd blokád kapcsán ezt mondta: "Semmilyen politikai indulat nem adhat menlevelet arra, hogy
félkótya őrjöngők túszul ejtsék a várost" Azt hiszem, elég világos beszéd volt. Világos, mert egyértelműen rávilágít arra a tényre, hogy mi kisemberek semmit sem számítunk a hatalom, lassan de biztosan minden szociális hálót felőrlő gépezetének. Ha túszokról beszélünk, nekem az jut eszembe, hogy a magyar népet ejtették túszul, saját hazájában. Tiszteletlen volt, "félkótya őrjöngők"-nek nevezte az elkeseredett embereket, akiknek már nincs más lehetőségük. Ha ön fair-playt játszik, akkor egy nyilvános bocsánatkérés megjár ezeknek az embereknek!
Kedves havas szófia! Ön minden bizonnyal egy zseni, hiszen 56-ban mindössze egy éves volt, mégis a történelem könyveket
meghazudtoló módon idézi fel a "börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket".
Kedves veres jános! A 90-es években, állítólag nem tudta mi folyik a saját cégénél. Ma mitől más a helyzet? Megjegyzem,
tiszteletlen embernek tartom. Amikor a hír tv kamerái előtt füttyös kedvében volt, nos az egy politikustól elfogadhatatlan
viselkedés.
Kedves kóka jános! Nagyon nagy jómódnak örvend igaz? Tudja a március 31-én, az ön beiktatására rendezett buli költségei
(997080 forint) az én családomnak szinte az egész évi költségvetése. Öten vagyunk a családban.
Kedves horn gábor! Néhány éve már a kedvenceim közé tartozik, és ezt nem tudom kihagyni levelemből. Évekkel ezelőtt láttam a tv-ben, a házon kívül című műsorban, mikor is azt mondta: nehogy már annyit keressek, mint egy esztergályos (remélem sikerült jól idéznem). Higgye el gábor, ha annyit keresne mint egy esztergályos, akkor sokkal jobb döntéseket tudna hozni, amikor szavazásra kerül a sor!
Kedves horváth ágnes! Még fiatal, ön előtt az élet, a gyermek vállalás. Ha minimálbérből élne, milyen körülmények közt szülné meg gyermekét? Gondolja ezt végig.
Kedves orbán viktor! Önt valamikor nagyon kedveltem. Tavaly októberben is "haza kísérhette" volna az embereket, több szem maradt volna. Mikor fog ténylegesen kiállni népéért? Nincs több időnk!
Kedves loppert dániel! "Egy fiatalnak sokkal inkább az élet kezdésen, a család alapításon vagy saját vállalkozása beindításán kellene gondolkodnia, semmint, hogy gárdákba verődve próbálja meg az ország ügyeit megoldani". Ezt öntől idéztem. Tudja, aki medgyessyt árulózta, annak tisztábban kellene látnia!
Kedves rogán antal! "Először magadban kell létrehozni a változást, amit a világtól követelsz". Kommentár nélkül.
Most pedig ugorjunk vissza a választások idejére. Úgy gondolom, hogy az ország gazdasági helyzete közérdekű adatnak számít,mely megismeréséhez való jog az alkotmányban mindenki számára biztosított alapvető jog. A szabad hozzáférés lehetővé teszi a választott nép képviseleti testületek, a végrehajtó hatalom és a közigazgatás jogszerűségének és hatékonyságának ellenőrzését. A közérdekű adatok nyilvánossága, megismerhetősége gyakran előkérdése és feltétele a szabad véleménynyilvánításhoz való jog gyakorolhatóságának. Mondhatnám úgy is, hogy a "dübörgő gazdaság" megsértett alkotmányos jogaim gyakorlásában. A szabad véleménynyilvánításhoz való jogomban voltam korlátozva. Történelmi tapasztalat, hogy mindannyiszor, amikor a véleménynyilvánítás szabadságát korlátozták, sérelmet szenvedett a társadalmi igazságosság.
Csak néhány nevet emeltem ki, a teljesség igénye nélkül, több is lehetett volna.....


Egy választó polgár
Bárkányi Sándor

Szászvár


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megismerhetősége, megnyilvánulások, elkeseredésükben, hatékonyságának, kiszivárgásánál, elhatárolódásra, megtévesztésért, jogszerűségének, szabályozásával, elfogadhatatlan, szíveskedjenek, elégedetlenség, megbélyegeztek, tartózkodjanak, határolódjanak, intézkedésekre, nagyközönséget, intézkedéseket, megismeréséhez, állampolgárért, politikájukat, gyermekeiktől, szavazatommal, nyilvánossága, gyakorlásában, biztonságának, feltételeinek, szeptemberben, felháborodott, szégyenteljes, eredményeinek, népszavazások, megosztottság, bocsánatkérés, viselkedésnek, megélhetésünk, egyszerű embereket, megtévesztés hibáját, őszödi beszéd, mszp szavazója, csapásra csőcselékké, irányított médiának, mostani hazug, saját népüket, ország népe, tisztelet hiánya, elkövetett megtévesztésért, politika miatt, politikai érdekeket, megszorítások ellenére, népet kizárva, szokásos skandálás, Bárkányi Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jónás Tamás – Végtelen b...  Az igazi szeretetért rendszeri...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Png cica  Png rózsa csokor  A jó emberek mindig szépek mar...  Akik bántanak téged  Tavaszi kép  Nagyi telefonál  Png ház  Png rózsa csokor  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Paul David Tripp Április 20  Mindig jusson idő nevetni  Bounty krémes  Adakozás  A boldog családok mind hasonló...  A televizió nem a kultúrát kép...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Reggel van  Paul David Tripp Április 19  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Örülök, hogy látlak!  Rátalálsz  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Png lepke  Örülök, hogy látlak!  Nem számIt  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Egy maradéktalanul uralt világ  Még csak most kezdődik a nap  Jó éjszakát  Elköszönt  Hiányzik  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Garai Gábor - Takarítás  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mi lenne ha 
Bejegyzés Címkék
egyszerű embereket, megtévesztés hibáját, őszödi beszéd, mszp szavazója, csapásra csőcselékké, irányított médiának, mostani hazug, saját népüket, ország népe, tisztelet hiánya, elkövetett megtévesztésért, politika miatt, politikai érdekeket, megszorítások ellenére, népet kizárva, szokásos skandálás, szélsőséges megnyilvánulások, szélsőséges viselkedésnek, országban normális, sarki fűszereshez, érme másik, hatalomra jutáshoz, résztvevők igazán, viselkedéssel szemben, megszorítások miatt, elégedetlenség felduzzad, gyermekeiktől kell, várost vétek, felháborodott néppel, dübörgő gazdasággal, dübörgő gazdaság, egész elkerülhető, parlament köré, város különböző, népet szolgálják, népet sújtják, nyomorba taszítanak, gyermek vállalás, magyar családokat, családnak mint, mindent társadalom, családi élet, állam egyik, ember bármi, jövőben tartózkodjanak, megélhetési problémáik, gyülekezési törvény, megélhetésünk javításával, bőrünkön érezzük, ország lakosságának, csodálatos élményből, magyar népet, elkeseredett embereket, nyilvános bocsánatkérés, éves volt, történelem könyveket, 90-es években, saját cégénél, március 31-én, kedvenceim közé, házon kívül, fiatalnak sokkal, élet kezdésen, család alapításon, ország ügyeit, világtól követelsz, választások idejére, ország gazdasági, alkotmányban mindenki, szabad hozzáférés, végrehajtó hatalom, közigazgatás jogszerűségének, közérdekű adatok, társadalmi igazságosság, teljesség igénye, választó polgár, megismerhetősége, megnyilvánulások, elkeseredésükben, hatékonyságának, kiszivárgásánál, elhatárolódásra, megtévesztésért, jogszerűségének, szabályozásával, elfogadhatatlan, szíveskedjenek, elégedetlenség, megbélyegeztek, tartózkodjanak, határolódjanak, intézkedésekre, nagyközönséget, intézkedéseket, megismeréséhez, állampolgárért, politikájukat, gyermekeiktől, szavazatommal, nyilvánossága, gyakorlásában, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.